Hovedentrepriser/ utførelsesentreprise

Vi i Jørgensen Entreprenør er utførende hovedentreprenør.

Leter du etter en hovedentreprenør? Vi i Jørgensen Entreprenør har lang erfaring fra bransjen og vil sikre en trygg utførelse av ditt prosjekt.  

Jørgensen Entreprenør påtar seg hovedentrepriser. Å hyre en hovedentreprenør betyr at du som byggherre har ansvaret for all prosjektering og alle mengder med beskrivelser. Hovedentreprenøren står for resten av de bygningsmessige entreprisekontraktene. 

Jørgensen Entreprenør stiller høye krav til samarbeidspartnere. Slik holder vi den høyeste kvaliteten gjennom hele prosessen. Med et godt samarbeid med våre samarbeidspartnere og god kommunikasjon med byggherren sikrer vi en god flyt i prosjektet. 

Ved å velge Jørgensen Entreprenør som hovedentreprenør vil du få et tilbud på utførelse av arbeidet. På byggeplassen kan vi ta ansvar for koordinering på byggeplassen og fremdriftskontroll av de andre sideentreprenørene. 

Ansvaret ligger hos byggherren for å utføre prosjekteringen eller å inngå kontrakter med konsulenter og arkitekter som utformer, prosjekterer og beskriver bygget. Som hovedentreprenør vil Jørgensen Entreprenør da stå for utførelsen av arbeidet som har blitt beskrevet. I motsetning til totalentreprise, hvor ansvaret for prosjekteringen og utførelsen ligger hos totalentreprenøren. 

 

Vil du vite mer om Jørgensen Entreprenør som totalentreprenør? Les mer her.

Det er flere fordeler med å ha en hovedentreprenør ettersom du som byggherre vil ha stor innflytelse på prosjektets styring og byggherren har enhetspriser som foreligger som kan benyttes ved endringsarbeider. 

Eventuelle ulemper er at tiden det tar å ferdigstille prosjektet er normalt lengre enn ved andre modeller, ettersom prosjekteringen må i høyere grad være ferdig før utførelse begynner. Byggherren har ansvaret for mangler mellom kontraktene, inkludert arbeidsunderlaget til prosjektet.  

Jørgensen Entreprenør har lang erfaring og god fagkunnskap fra bygg og anleggsnæringen og vil sikre at ditt prosjekt vil bli utført med de beste samarbeidspartnere og underentreprenører. Vi er opptatt av å gi kunden det som forventes av en profesjonell bedrift og gi den beste kundeopplevelsen. 

Vi er alltid på utkikk etter dyktige arbeidere og holder oss oppdatert på nye lover og reguleringer slik at våre kunder kan være trygge på at arbeidet blir gjort innenfor lover og forskrifter. 

Vi i Jørgensen Entreprenør har et bredt fagfelt og tilbyr flere tjenester. Vi jobber med konsultasjon, rådgiving, kalkulasjon og ikke minst med totalentrepriser. 

Les mer om kalkulering her. 

Ikke nøl med å ta kontakt med oss i Jørgensen Entreprenør for en uformell samtale om ditt prosjekt.